Busra Develi razmišlja o povratku na TV ekrane!

Busra Develi je postala jedna od glumica koje su leto provele odmarajući. Glumica, koja nije prihvatila projekte u ovom procesu, ocenila je ponude za novu sezonu koja počinje u septembru.

Busra Develi razmišlja o povratku na TV ekrane!

Foto Credits: IMDB

Poznata glumica je preuzela glavnu ulogu u seriji Akinci, koja se emitovala na ekranu ATV-a na televiziji. Nesreću u ovoj seriji imala je i glumica, koja je vredno radila za ovu seriju sa Sukru Ozyildizom. Najavljeno je da će se serija Akinci, koja je trajala 20 epizoda, nastaviti nakon prve sezone. Međutim, ATV TV nije želeo da vrati ovu seriju i projekat je tiho završen.

Nakon ove TV serije, glumica, koju smo gledali kao Zeynep Uysal u digitalnoj seriji Erkek Severse pronašla je udobnije radno okruženje u ovom projektu od 26 epizoda. Busra Develi, koja je učestvovala u organizovanom i unapred pripremljenom radu u odnosu na TV serije je bila zaista zapažena.

Glumica je izjavila da nije radila ništa tokom letnjeg perioda, ali da za zimski period stižu ponude i dodala: „Ne radim ništa, životarim. Trenutno nema informacija koje mogu dati. Odmaram se leti. Postoji nekoliko projekata za sezonu. Ali još ništa nije jasno.”.

Busra Develi provodi leto odmarajući se, ali kaže da procenjuje projekte za zimsku sezonu, koja će početi u septembru, i izgleda željna je povratka u televizijske serije. Busra, koja je takođe dala zeleno svetlo televizijskim serijama rekavši: „Prihvatiću šta god mi odgovara“, istakla je da je tokom leta menjala kuću i da se odmara.

NOVO - Sinem Unsal otkrila neke zanimljivosti o sebi

By: TV Exposed