Serija Sevmek Zamani osvaja društvene mreže

Nova serija ATV TV-a Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koju je producirala kompanija Surec Film i producenti Ali Gundogdu i Ismail Gundogdu, započela je svoje putovanje na ekranima u ponedeljak uveče.

Serija Sevmek Zamani osvaja društvene mreže

Foto Credits: IMDB

Serija Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koja govori o ljubavnoj priči rođenoj iz nemogućnosti, dobila je veliko priznanje već prvom epizodom. O seriji, koja je već prvom epizodom naterala publiku da doživi tugu i radost, mnogo se pričalo i na društvenim mrežama. Hešteg prve epizode ​​#SevmekZamani ušla je u trending na Twitter-u u Turskoj ubrzo nakon početka epizode ​​i uspela je da ostane na listi do kraja epizode, gde se popela na drugi rang.

Prvu epizodu ove nove televizijske serije svi glumci i produkcija su odgledali zajedno i utisci su nakon starta zaista pozitivni.

Uloge u ovoj novoj turskoj seriji tumače Deniz Isin kao Firuze, Ilhan San kao Kaan, Cagdas Onur Ozturk u seriji Taner, Toprak Can Adiguzel kao Feryat, Zeynep Oymak kao Aysegul. Tu su još Serenay Aktas, Muttalip Mujdeci, Derya Pinar Ak, Beren Soysal, Nimet Iyigun, Ozan Yigit, Onur Gozeten i drugi.

Kada je reč o rejtingu brojke su ispod broja 3 koji se smatra dobrim rezultatom. Istina, u total kategoriji brojka je vrlo blizu i iznosi 2.99, što seriju svrstava kao peti najgledaniji program u ponedeljak uveče. U kategoriji AB je ostvaren rezultat od 2.55, a u ABC1 2.74, što je donelo četvrte pozicije po gledanosti u ovim kategorijama rejtinga.

NOVO - Lažna uzbuna oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed