Serija Guzel Gunler / Dobri dani ima vernu publiku

Serija Guzel Gunler / Dobri dani, koja se emituje na Show TV-u nedeljom uveče, kreće se neočekivano stabilnom linijom.

Serija Guzel Gunler / Dobri dani ima vernu publiku

Foto Credits: Internet Haber

Publika koja je pratila seriju od samog početka ne pomišlja da ode. Povratak Binnur Kaye starim ulogama posle projekta Kirmizi Oda / Crvena soba u seriji Guzel Gunler, koja nudi priču koja odlično spaja dramu i komediju, obradovao je mnoge obožavaoce.

Pored Binnur Kaye, tu je tim veoma uticajnih imena kao što su Zeynep Camci, Olgun Toker, Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek i Yildiray Sahinler povećava zadovoljstvo gledanja. Takođe smo već duže vreme svedoci da se na društvenim mrežama o seriji komentarišu veoma pozitivni komentari. Mnogi gledaoci kažu:

Sve zaboravim dok gledam ovu seriju“, dajući poruku koliko je priča tečna i zadivljujuća. Posebno priča o likovima Altana i Atakana, koje igraju Zeynep Camci i Olgun Toker, održava radoznalost široke publike svežom.

Teška konkurencija

Nedeljom uveče na ekranima konkurenti su joj veoma efektne TV serije. Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda su među njima. Pored toga, ATV serija po imenu Basim Belada / U nevolji čini se nije mogla da izdrži ovu konkurenciju. Tu je i serija Ego Fox TV-a, koja nastavlja da napreduje, a pošto postoje različite vrste produkcija, postoji izazovno takmičarsko okruženje za TV seriju Guzel Gunler / Dobri dani.

Uprkos ovoj žestokoj konkurenciji za gledanost, činjenica da je serija Guzel Gunler povezala svoju publiku sa ekranom bila je ključna za njen nastavak u 16 ​​epizoda. Sa svojom 17. novom epizodom, ova turska serija će biti na ekranu u nedelju, 26. marta, a mnogi gledaoci će nastaviti da govore:

„Ova serija nikada ne bi trebalo da se završi.“.

NOVO - Novi ženski lik u seriji Camdaki Kiz otvara novo poglavlje priče

By: TV Exposed