Da li je nestala magija serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce?!

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja se emituje na ekranu TRT1 u utorak uveče, došla je do izražaja kada je Mehmet Aslantug zbog svojih razmišljanja i stavova poslat van tima.

Da li je nestala magija serije  Yurek Cikmazi / Slomljeno srce?!

Foto Credits: IMDB

U štampi se odrazilo i da je poznati glumac kasnije postao poslanički kandidat jedne političke stranke.

Uprkos snažnom partnerstvu Alpa Navruza i Irem Helvacioglu u TV seriji Yurek Cikmazi, deluje pomalo dosadno što je gledanost ispod očekivanja.

Vidimo da se serija udaljava od tačke dinamike i lojalnosti publike koja je izneta na početku ovog projekta. Koliko god dramatično i kvalitetno nastala priča uz doprinos kvalitetnih imena, došao je proces u kome gledanost serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce nije mogla da odgovara ovom kvalitetu.

Epizoda 18. emitovana u utorak, 4. aprila, bila je uzbudljiva po oceni publike, ali sudeći po gledanosti, čini se da je ponovo došlo do pada interesovanja. Poslednja do sada emitovana, 18. epizoda ove turske TV serije bila je 14. u total kategoriji rejtinga i 11. u grupi ABC1. I pored sedmog mesta u AB grupi, pad u svim rejting grupama u odnosu na prošlu nedelju otkriva veliki problem.

Druga sezona pod velikim znakom pitanja

Posebno u grupi AB, gubitak gledalaca je bio mnogo veći i serija je počela da zaostaje za prosečnim stopama. Ove ocene, dobijene u ime serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce i Alpa Navruza i Irem Helvacioglu u glavnim ulogama, izgledaju kao nesreća.

Svi znaju da će se serijal Yurek Cikmazi nastaviti do kraja sezone, ali da li će ovaj zahtev onih koji žele da se nastavi i u drugoj sezoni biti ispunjen, stvar je rejtinga. Da vidimo kako će se javni emiter TRT1 odlučiti za ovu moćnu priču.

Nastavićemo da pratimo i izveštavamo o razvoju događaja.

View this post on Instagram

A post shared by TRT 1 (@trt1)

NOVO - Demet Ozdemir o poslu i organizaciji

By: TV Exposed