Deniz Can Aktas i Miray Danes u novoj TV seriji Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav

Stigle su zanimljive vesti vezane za dvoje mladih i veoma talentovanih glumaca. Miray Daner i Deniz Can Aktas će se pojaviti u novoj TV seriji. Evo i šta je do sada poznato o ovom projektu.

Deniz Can Aktas i Miray Danes u novoj TV seriji Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav

Foto Credits: Haberler

Miray Daner i Deniz Can Aktas biće glumački par nove TV serije. Ono što je potvrđeno je da ovu seriju priprema ekipa koja je radila na sada već legendarnoj TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO).

Producent tog projekta Bahadir Ozdener ovog puta priprema seriju pod nazivom Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav koja će biti emitovana na Fox TV-u. Serija se priprema za novu sezonu, tako da ćemo je gledati na jesen.

Radnja nove turske serije Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav će pratiti lik po imenu Halil Ibrahim, koji se vraća u svoj grad na Crnom moru nakon 20 godina odsustva. Njega vodi želja za osvetom ljudima koji su mu usmrtili oca i ljubav iz detinjstva. Radnja serije će doneti priču o osveti ali i mafiji.

Dobra glumačka ekipa

Poznata su i neka imena u glumačkom kadru. Mesut Akusta će tumačiti lik vodje mafijaškog klana koja je uništila porodicu glavnog lika. Esra Dermancioglu će tumačiti njegovu drugu suprugu.

Deniz Can Aktas i Miray Daner su dogovorili sve uslove za uloge u ovoj TV seriji i ostalo je još da potpišu ugovore kako bi sve postalo zvanično. Deniz će tumačiti glavni lik, Halila Ibrahima, a Miray lik po imenu Zeynep.

Snimanje kadrova na novoj seriji Hudutsuz Sevda će početi 15. avgusta na obali Crnog mora a neke scene će biti snimane i u Istanbulu.

View this post on Instagram

A post shared by Mesut Akusta (@mesutakusta)

NOVO - Gorak ukus zbog finala serije Gulcemal

By: TV Exposed