Akin Akinozu je postao zaštitno lice ruske digitalne platforme!

Poznati turski glumac Akin Akinozu stekao je obožavatelje u mnogim zemljama širom sveta nakon što je postao poznat po svojoj TV seriji Hercai.

Akin Akinozu je postao zaštitno lice ruske digitalne platforme!

Foto Credits: Haberler

Uticaj ovog projekta, koji je trajao tri sezone, bio je toliki da se Akin Akinozu i dalje pamti po nastupu u ovoj seriji. U periodu nakon serije Hercai, glumac je učestvovao u seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine i na kraju u projektu Tuzak / Klopka.

Posebno se istakla serija Tuzak koja je doživela svoje finale u 26. epizodi, ali je opstala zahvaljujući interesovanju koje je izazvala u inostranstvu. Čak i ako gledanost u Turskoj nije bila dobra, veliki je uspeh što je serija Tuzak / Klopka ostala na ekranu jednu sezonu kada je njena prodaja u inostranstvu bila veoma dobra.

Ispostavilo se da je jedna od zemalja u kojoj je serija privukla pažnju Rusija. Akin Akinozu je doživeo veliki ponos kada je izabran za zaštitno lice jedne digitalne platforme koja radi u Rusiji.

Putovao u Rusiju

Glumac, koji je prethodne nedelje išao u Rusiju na reklamna snimanja, rekao je da je počastvovan zbog ove saradnje.

Objašnjavajući da na toj digitalnoj platformi postoje turske TV serije i da je platforma čije je zaštitno lice kupila i Tuzak, Akin Akinozu je izrazio svoju sreću i zadovoljstvo sledećim rečima:

„U pitanju je platforma digitalnog sadržaja u Rusiji, jedna od najvećih digitalnih platformi tamo. Ove godine sam postao zaštitno lice njihovog promotivnog filma. Postoji ozbiljna potražnja za našim serijama. Postoji odeljak posebno za turske drame. Sarađivali smo da sve promovišemo. Bilo je prijatno, lepo smo primljeni. Uopšte nije bilo hladno, bilo je toplije nego ovde. Znam da su kupili seriju Tuzak. Rekli su mi tamo. Hercai je već objavljen ranije. Mnoge druge turske TV serije već sijaju kao zvezde tamo. Veoma su tražene širom sveta. Zato su dali takvu ponudu. Oni su me izabrali za zaštitno lice cele platforme. Jako sam srećan.”.

Navodeći da je on kao glumac dobro poznat u Rusiji, glumac je naveo da je uživao u tome što ga prepoznaju dok je šetao ulicama i rekao: „To je veoma prijatna stvar, zaista veoma prijatna. Čast je biti prepoznat čak i dok hodaš ulicom.”.

NOVO - Murat Boz - Volim da glumim!

By: TV Exposed