Sukru Ozyildiz – Nisam “narcis”!

Turski glumac Sukru Ozyildiz gostovao je u programu Yasemin Safak. U toku emisije otkrio je i neke zanimljive stvari o sebi.

Sukru Ozyildiz – Nisam “narcis”!

Foto Credits: Internet Haber

Sukru Ozyildiz je bez dileme veoma atraktivan muškarac. Gostujući u emisiji i tokom intervjua, otkrio je neke stvari o sebi koje su možda i začudile. Glumac je rekao da on jednostavno nije “narcis”. Odnosno, da nije osoba koja će se stalno gledati u ogledalu. Naprotiv, to retko kada i čini. Jedino mesto u kući gde ima ogledalo je kupatilo. Ozyildiz je očigledno svestan svog fizičkog izgleda i ne želi to da potencira.

Kada je reč o njegovoj glumačkoj karijeri, Sukru ima nekoliko zaista zapaženih projekata. Trenutno je u centru pažnje zbog uspeha filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. Reč je o Netflixovom filmu u kom tumači glavnu ulogu uz Demet Ozdemir. Ovaj projekat ostvario je i ostvaruje zaista zapažene i dobre rezultate gledanosti, kao i veoma pozitivne kritike.

U pitanju je bila njegova jubilarna, dvadeseta uloga u dosadašnjoj glumačkoj karijeri. Pre ovog filma pojavio se u TV seriji Akinci, gde je tumačio lik istoimenog superheroja. Sukru Ozyildiz je imao uloge i u serijama Nefes Nefese, Zavet, Kis Gunesi, Tatli Kucuk Yalancilar i drugim. 

Prvu ulogu imao je 2011. godine u televizijskoj seriji Derin Sular. U njoj je tumačio lik Topraka u 116 epizoda.

NOVO - Uskoro kraj serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova?!

By: Milt-TV Exposed