Veliki ljubavni dodir u seriji Yargi!

Događaji u Yargi / Presuda, jednoj od popularnih TV serija nedeljom uveče se ne završavaju i mnogo je dešavanja koji iznenađuju publiku u svakoj novoj epizodi.

Veliki ljubavni dodir u seriji Yargi!

Foto Credits: Haberler

Scenaristkinja serije Sema Ergenekon nikada ne spušta dozu akcije i uzbuđenja u radnji ovog projekta. Naravno, scenaristkinja, koja povremeno unosi dodire ljubavi u priču, na sve načine pokušava da zadrži interesovanje publike. Bićemo svedoci ljubavnih trenutaka Ceylin i Ilgaza u 47. epizodi turske serije Yargi / Presuda, koja će biti prikazana danas, u nedelju uveče, 11. decembra.

Serija Yargi ove nedelje vodi gledaoce na putovanje puno ljubavi… Nova epizoda serije Presuda koja će biti prikazana snimljena je u Kapadokiji. U trejleru nove epizode ​​serije, Ceylinino i Ilgazovo putovanje u Kapadokiju već signalizira romantičnu i prijatnu epizodu. TV serija Kanala D, Yargi, koju je producirao Ay Yapim, a u kojoj glume Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz, obarajući rekorde gledanosti svake nedelje, dolazi na ekran sa epizodom o kojoj će se mnogo pričati.

Nova, 47. epizoda serije, čiji je scenario napisala Sema Ergenekon, a Ali Bilgin sedi u rediteljskoj fotelji, učiniće da mnogi gledaoci osete snagu ljubavi. U trejleru, koji je počeo tako što je Ilgaz poveo Ceylin na iznenađujuće putovanje, publika je bila svedok ljubavnih trenutaka para koji je otišao u Kapadokiju.

Veliku radoznalost izaziva to da li je Ceylin u nastavku priče rekla Ilgazu šta zna o ubistvu...

NOVO - Počinje novi period turske serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

By: TV Exposed