Emre Kivilcim postaje sve zapaženiji zbog serije Veda Mektubu

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se emituje na Kanalu D ponedeljkom uveče, ima snažnu priču i izuzetnu glumačku ekipu.

Emre Kivilcim postaje sve zapaženiji zbog serije Veda Mektubu

Foto Credits: DiziCentral

Rabia Soyturk i Emre Kivilcim, mlada imena ove turske TV serije, takođe su pokazali snažno partnerstvo. Publika je zavolela likove Asli i Mehmeta.

Uz seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo, Emre Kivilcim je iznenada počeo da dolazi do izražaja u okruženju društvenih medija, o čemu se do sada nije mnogo pričalo.

U nedavnim istraživanjima primećujemo da je glumac došao do izražaja na društvenim mrežama više nego ikada ranije.

Bila je to važna prilika za Emrea Kivilcima da bude u istom projektu, posebno sa Rabiom Soyturk, koja je letos napravila veliki uspeh sa projektom Duy Beni / Čuj me.

Obožavaoci Rabie Soyturk su uzbuđeni zbog likova Asli i Mehmeta i daju mnogo komentara o dvojcu na društvenim mrežama.

U takvom okruženju, Emre Kivilcim je zauzeo sedmo mesto na listi najpopularnijih muških glumaca na društvenim mrežama tokom nedelje od 6. do 11. aprila.

Onur Seyit Yaran na prvom mestu

U istraživanju koje je sprovela Adba TV, Akin Akinozu je drugi, a Engin Akyurek treći na listi najpopularnijih turskih muških glumaca, dok je na prvom mestu Onur Seyit Yaran.

Možemo videti da se na ovoj listi nalaze istaknuta imena sa svojim TV serijama. Evo prilike da se Emre Kivilcim istakne na društvenim mrežama, što je počelo serijom Veda Mektubu, a odrazilo se i na istraživanje.

U istraživanju koje je sprovela Adba TV, glumac je prošle nedelje sa 12.100 poruka postao sedmi najzastupljeniji turski glumac na društvenim mrežama. Ova situacija se može protumačiti kao rastući trend u društvenim medijima u ime glumca.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Serija Adim Farah / Zovem se Farah je dobar primer za druge TV serije!

By: TV Exposed