Serija Adim Farah / Zovem se Farah je dobar primer za druge TV serije!

Demet Ozdemir i Engin Akyurek su u glavnim ulogama u seriji Adim Farah / Zovem se Farah, koja se nastavlja da se emituje na Fox TV-u sredom uveče.

Serija Adim Farah / Zovem se Farah je dobar primer za druge TV serije!

Foto Credits: IMDB

Priča serije napreduje veoma uspešno i fikcija ima situaciju koja podiže uzbuđenje publike. Pored toga što je izvanredan projekat od glumačkih nastupa do muzike i mesta, postoji tačka koju treba istaći u seriji Adim Farah.

S obzirom na tok scenarija, sporedni likovi su veoma važni. Međutim, kada se pogleda raspored vremena dodeljenog sporednim likovima i scenama glavnog dvojca, vidi se da je napravljen dobar balans.

Postoje neke serije koje se ili fokusiraju na glavni par i banalizuju sporedne likove, ili daju previše značaja sporednim likovima i potiskuju glavne likove u drugi plan.

Ali Adim Farah / Zovem se Farah nije takva proizvodnja. U scenariju, događaji su raspoređeni na mnoge likove, a scene glavnog dvojca su takođe korišćene na odgovarajući način.

Dobar balans je veoma značajan za budućnost serije

Drugim rečima, samo zato što postoje dva moćna imena kao što su Demet Ozdemir i Engin Akyurek, sporedni likovi se ne banalizuju tako što će “napasti” priču. Jer ljubitelji serije, koji su u mnogim produkcijama doživeli suprotno od ove situacije, imaju iskustvo da priča posle nekog vremena počinje da ide na smešna mesta ako je glavni par preopterećen scenarijem.

Scenaristi bi to mogli da vide kao rešenje, odnosno da se optereti glavni duo kako bi se održalo veliko interesovanje za dugotrajne televizijske serije. Ovo nije slučaj u seriji Adim Farah, a izbalansirana raspodela uloga i veliki uticaj sporednih likova osiguravaju da projekat nastavi svojim putem i da se interesovanje ne smanjuje.

Zaista dobar primer za ostale turske TV serije.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Sezin Akbasogullari o svom novom liku Huri

By: TV Exposed