Hakan Karahan o razlikama serije Ben Bu Cihana Sigmazam i drugih projekata

Hakan Karahan je postao jedan od uticajnih glumaca nove turske TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet koja nastavlja da se sastaje sa publikom na ekranu ATV-a utorkom uveče.

Hakan Karahan o razlikama serije Ben Bu Cihana Sigmazam i drugih projekata

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji se vratio na ekrane sa likom po imenu Dumrul Bey, takođe je veoma srećan što se vraća na ekrane sa Oktayem Kaynarcom i rediteljem Onur Tanom u ovom novom sjajnom projektu. Objašnjavajući da veruje u ova dva imena koja su radila zajedno u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), Hakan Karahan je takođe otkrio važnu razliku u seriji.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam biće projekat u kojem se ženski likovi najviše ističu među do sada napravljenim produkcijama orijentisanim na obaveštajnu priču. Izražavajući ovu tvrdnju, Hakan Karahan je objasnio da situacija u kojoj dominiraju muškarci u mnogim sličnim serijama nije u njegovoj novoj seriji sledećim rečima:

„Postoji neverovatna ženska priča. Koliko vidim, biće to najženski orijentisana serija sa ovakvim obaveštajnim radovima do sada. Pelin, Ebru, Isil i Gulenaj igraju divno. Iza njih je veoma bogat kadar i zaista pun pogodak za sada. Mislim da prave pravdu. Bez obzira koliko se “borimo” sa Oktayem, uvek će biti žena na ekranu i to mi se sviđa.”.

Nakon prve dve epizode serije Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, utisci o radnji i svim detaljima su veoma pozitivni.

NOVO - Deniz Isin pravi novi iskorak u karijeri

By: TV Exposed