Murat Yildirim - Da li će serija Aziz proći kao Ramo?!

Serija Aziz se emituje na turskom kanalu Show TV. Murat Yildirim, Simay Barlas i Damla Sonmez učestvuju u priči kao tri glavna glumca serije.

Murat Yildirim - Da li će serija Aziz proći kao Ramo?!

Foto Credits: IMDB

Odlazak lika Dilrube, koju tumači Damla Sonmez i promena scenariste su među temama o kojima se najviše govori poslednjih dana. Ljubitelji serije Aziz se pitaju da li će serija biti na ekranu u drugoj sezoni. Sa natprosečnim ocenama pre meseca Ramazana, Azizov nastavak se smatrao izvesnim. Međutim, sve manje interesovanje za televiziju poslednjih nedelja izazvalo je ozbiljan pad gledanosti.

Vidimo da je ovaj pad interesovanja publike u velikoj meri uticao i na seriju Aziz, čija je ocena pala ispod proseka. Šanse za drugu sezonu su se smanjile. Ova situacija, sa novim rečima Murata Yildirima, izazvala je uzbunu kod mnogih ljubitelja TV serija.

Murat Yilidirim je na događaju kojem je prisustvovao odgovarao na pitanja novinara o budućnosti serije Aziz. Poznati glumac prisustvovao je premijeri filma Haluk bez ogledala, koji je producirao i u kojem je glumio njegov prijatelj Tolgahan Sayisman. Yilidirim je u svojoj izjavi na ovom dogadjaju rekao:

„Po onome što vidimo, ide dobro. Sada smo pri kraju sezone. Ima malo umora, naravno. Nadam se da ćemo nastaviti sa novom energijom i novim entuzijazmom. Trenutno nije jasno šta će biti dalje, ali u priču su se uključila i nova proširenja. Da vidimo, i ja čekam. O novoj sezoni još ništa nije rečeno. Možda će tokom ovog meseca biti jasno šta ćemo da radimo…”.

Ove Muratove reči razočarale su mnoge ljubitelje TV serije Aziz. Oni koji su mislili da je nastavak serije u drugoj sezoni zagarantovan ostali su zapanjeni najavom Murata Yildirima da to još nije razjašnjeno.

Sve ovo pomalo podseća in a seriju Ramo, koja je imala i bolju gledanost od Aziza. Tada je usledio šok, Show TV ju je ukinuo i svi su bili neprijatno iznenadjeni. Čak je i Murat Yilidirim rekao da ne zna zašto je Ramo skinut sa programa i da je očekivao da će projekat biti nastavljen…

NOVO - Priprema se nova, potpuno drugačija turska serija!

By: Milt-TV Exposed