Engin Altan Duzyatan – najvažniji je talenat!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan je vidjen u Emirgan distriktu od strane pripadnika medija. Tom prilikom dao je novi, kratak intervju.

Engin Altan Duzyatan – najvažniji je talenat!

Foto Credits: Haberler

Engin Altan Duzyatan je jedan od veoma cenjenih i izuzetno poštovanih turskih glumaca. Zbog toga njegovo mišljenje ima posebnu težinu. Glumac je u novom intervjuu govorio o temi o kojoj se u poslednje vreme dosta piše u turskim medijima. Novinare je zanimalo Enginovo mišljenje o tome što se sve više priča da producenti biraju glumce na osnovu broja njihovih pratilaca na društvenim mrežama, najčešće Instagramu.

Prema Duzyatanu, to uopšte nije kriterijum, niti bi trebao da bude, ali mu se čini da se svet pomera u tom pravcu. Engin Altan Duzyatan smatra da je najvažnija stvar talenat glumca, ali da to polako počinje da pada u drugi plan, upravo zbog te neke popularnosti na društvenim mrežama.

Uz to Engin se dotakao teme produciranja projekata. Glumac je rekao da je on sada uključen u produkciju ali da ne planira da napusti glumu, koja je bila i biće njegovo glavno zanimanje. Engina ćemo uskoro gledati u novoj TV seriji pod nazivom Cop Adam, koje će doneti priču o opsesiji muškarca prema ženi. Njegova partnerka u ovoj novoj seriji biće Elcin Sangu. Vrlo brzo će biti otkriven i datum premijere ove nove turske televizijske serije, kojom se Duzyatan vraća na ekrane nakon prve sezone serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana u kojoj je tumačio glavnu ulogu.

NOVO - Nilperi Sahinkaya ne želi da oprosti Buraku Denizu!

By: TV Exposed