Halit Ergenc i Melis Sezen u novoj seriji Nomen!

TV serija Sadakatsiz koja se emituje na ekranima Kanala D sredom uveče, u drugoj sezoni nema istu gledanost kao u prvoj. Likovi kao što je Derin, koju igra Melis Sezen, sijaju toliko da verna publika koja gleda projekat u novoj sezoni, bez daha gleda seriju.

Halit Ergenc i Melis Sezen u novoj seriji Nomen!

Foto Credits: IMDB

Melis Sezen, koja je takođe u emisiji Maske Kimsin Sen, ima uspešnu sezonu. Uspešna glumica je takođe proglašena vrednom nagrade u kategoriji „sjajna zvezda“ na dodeli nagrada Zlatni leptir za njen portret lika Derin.

Povodom nagrade, Melis Sezen je rekla: „Veoma sam uzbuđena, dugo sam čekala ovu noć. Takođe sam veoma srećan što sam dobila ovo priznanje. Zato što je to bio jedan od mojih ideala. “

Iako je serija Sadakatsiz dobar projekat, priča se da će na kraju sezone doći do finala. Lepa glumica, koja trenutno snima, potpisala je ugovor sa Disney plus digitalnom platformom, koji se priprema za ulazak na tursko tržište početkom leta.

Pridruživši se glumačkoj ekipi nove serije u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Halit Ergenc, koja će se emitovati na Disney plus, mlada glumica će učiniti još jedan važan korak u svojoj karijeri.

Iako još mnogo detalja o novoj seriji koja će prema nekim informacija nositi naziv Nomen, nije izašlo na videlo, Halit Ergenc će u seriji prikazati lik koji može telepatski da komunicira sa izumom koji je napravio zbog svoje bolesti. Producent projekta serije, čiji je scenario napisao Zafer Kulunk, a režirao Fatih Kizilgok, je Fatih Aksoy, veteran sveta TV serija, filma i televizije.

NOVO - Uskoro premijera serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: Milt-TV Exposed