Nova turska letnja serija Cam tavanlar / Stakleni plafoni

Producenti serije Hekimoglu počeli su pripreme za novu tursku seriju. U pitanju je serija pod nazivom Cam tavanlar a koju kompanija OJO Pictures priprema za letnju sezonu. Doslovni prevod imena ove serije glasi Stakleni plafoni. Već je potpisan ugovor i sa televizijom gde će ovaj projekat biti emitovan. U pitanju je Show TV. Za scenario ...

Nova turska letnja serija Cam tavanlar / Stakleni plafoni

Producenti serije Hekimoglu počeli su pripreme za novu tursku seriju.

U pitanju je serija pod nazivom Cam tavanlar a koju kompanija OJO Pictures priprema za letnju sezonu. Doslovni prevod imena ove serije glasi Stakleni plafoni. Već je potpisan ugovor i sa televizijom gde će ovaj projekat biti emitovan. U pitanju je Show TV. Za scenario je zadužena Meric Acemi. Meric je radila na velikom broju turskih serija od kojih se izdvajaju Erkenci Kus, Love 101 i druge. Scenaristkinja nastavlja rad na Netflixovoj seriji Bird Flight pa će tako uporedo pripremati dva projekta.

Već u narednim danima se mogu očekivati prvi detalji o radnji nove turske serije Cam tavanlar. Uskoro će otpočeti pregovori sa glumcima i biće poznat glumački kadar ovog novog projekta koji ćemo gledati u letnjoj sezoni.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu brže nego što je očekivano napušta seriju Sefirin Kizi

By: TV Exposed