Serija Ezel se ponovo snima!

Slava turskih serija proširila se po celom svetu. Dok se turske TV serije emituju širom sveta, nove verzije se ponovo snimaju u različitim zemljama. Poslednja od njih bila je nezaboravna serija Ezel.

Serija Ezel se ponovo snima!

Foto Credits: DiziCentral

Iako je prošlo skoro 13 godina od emitovanja prve epizode, serija Ezel još uvek nije zaboravljena. Adaptiran iz klasičnog dela Aleksandra Dimasa, Grof Monte Kristo, Ezel je napravio revoluciju u televizijskom svetu kada je emitovan.

Ezel se sada ponovo snima! Ovoga puta u susednoj Rumuniji. Eko Rights, koji je prodao Ezel u inostranstvu, saopštio je da se legendarna serija ponovo snima u Rumuniji, odnosno rimejk ovog projekta. U seriji, koja će se snimati u 13 epizoda, učestvovaće poznati glumci ove evropske zemlje poput Olimpije Melinte, Dajane Sar i Adrijana Nartea. Ezel, odnosno rimejkovi su ranije snimani u Meksiku, Rusiji i Jermeniji.

Uluc Bayraktar ​​je bio reditelj orginalne verzije serije Ezel, koju je snimio Ay Yapim i emitovan prvo na Show TV, a zatim na ATV TV-u. Scenario serije, adaptiran po klasičnom romanu Grof Monte Kristo, napisali su Kerem Deren i Pinar Bulut.

Serija je počela da se emituje na Show TV-u 28. septembra 2009, a završila se 71. epizodom emitovanom na ATV TV 20. juna 2011. Ambicioznu glumačku ekipu serije, koja se sastojala od ukupno dve sezone, činili su Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere, Yigit Ozsener, Baris Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer i Riza Kocaoglu.

Pre mnogo godina projekat je uneo novi dah u svet turskih TV serija sa zapletom i scenarijem serije koja priča priču o Omeru, koji želi da se osveti za ono što je prošao. Serija Ezel, koja je osvojila mnoge nagrade, do sada je prikazana u 28 zemalja.

NOVO -Upoznajte Alija - sina Hande Soral i Ismaila Demircija (FOTO)

By: TV Exposed