Do kada će trajati serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

Projekte u kojima je učestvovala poznata glumica Nurgul Yesilcay njeni fanovi prate sa velikim uzbuđenjem i radoznalošću.

Do kada će trajati serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, ovaj talas uzbuđenja možda neće uvek pronaći značajan odgovor u ocenama rejtinga.

Nurgul Yesilcay se od nedavno, odnosno od zimske sezone pojavila pred svojim fanovima sa likom Alanur u projektu Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Iako je priča ove turske serije, koja se ponedeljkom uveče emituje na Kanalu D, bila jaka, njena gledanost nije dostigla očekivani nivo. Međutim, Kanal D je nastavio da donosi nove epizode ​​serije na ekran u letnjoj sezoni, a publika je bila veoma zadovoljna ovom situacijom.

Bilo je nekoliko vesti o završetku serije, ali odlučnost Kanala D da nastavi projekat, koji je u letnjem periodu zainteresovao publiku, nikada nije izbledela.

Očekivano finale u epizodi 24

Snažna priča serije Veda Mektubu i posvećenost publike projektu bili su izuzetni.

Podrazumeva se da će projekat, koji je objavljen u do sada 19 epizoda, a za koji je rečeno da će imati finale u 20. epizodi, biti produžen. TV serija Veda Mektubu, za koju se očekuje da ostane na ekranu do 24. epizode, tako će biti među serijama koje ostaju na ekranu dovoljno dugo.

Nurgul Yesilcay je ranije iskusila ovu situaciju pre serije Veda Mektubu. Yesilcay, koja je igrala lik Zeynep u TV seriji pod nazivom Kefaret, emitovanoj na Fox TV-u između 2020. i 2021. godine, suočila se sa istom situacijom u ovom projektu.

Serija Kefaret takođe je počela u zimskoj sezoni, privukla je pažnju gledanošću, a publika nije htela da se završi jer im se priča toliko dopala. Međutim, mogućnost da serija bude objavljena u drugoj sezoni nije bila velika.

Zbog ovakve situacije i serija Kefaret je “upala” u letnji period i druga sezona nije emitovana, ali je uspela da opstane na ekranu ukupno 35 epizoda.

NOVO - Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače privlači sve veću publiku

By: TV Exposed