Alina Boz na korak od braka

Glumica Alina Boz, koja se priprema za glavnu ulogu u novom projektu, u kojem će glumiti sa poznatim glumcem Cagatayem Ulusoyem, takođe proživljava lepe i aktivne dane u privatnom životu.

Alina Boz na korak od braka

Foto Credits: IMDB

Lepa glumica je dugo u ljubavnoj vezi sa sinom Sezen Aksu, mladićem Mithatom Canon Ozerom. Prema vestima Mehmeta Ustundaga iz lista Hurriyet, par je odlučio da živi zajedno.

Alina Boz i Mithat Can Ozer, za koje se do nedavno navodilo da su se razdvojili, odlučili su da se presele u istu kuću.

Par je iznajmio vilu u Zekeriyakoy području za 45 hiljada lira mesečno kako bi se osamili i živeli zajedno. Mehmet Ustundag je u svom novom članku o njima napisao:

„Tvrdilo se da su Alina Boz i Mithat Can Ozer, koji su zajedno već tri godine, raskinuli prošlog meseca. Ali moji izvori kažu suprotno, da se par nije razišao, naprotiv, otišli su korak dalje su u vezi i uselili se u istu kuću. Lepa glumica više voli da živi van vidokruga javnosti sa muzičarem, koji je sin Sezen Aksu. Zbog toga je par koji je iznajmio vilu u Zekerijakoju, daleko od grada, koja ih košta 45 hiljada turskih lira mesečno.“.

 Alina Boz, koja je sa Denizom Canom Aktasom tumačila glavnu ulogu u novom filmu Omera Faruka Soraka, Bandirma Fuze Kulubu, bila je neko vreme odsutna zbog snimanja tog projekta.  Priča se da lepa glumica, koja se nakon završetka snimanja vratila u Istanbul, sada žuri da se nastani u svom novom domu.

NOVO - Ayca Aysin Turan izmedju nekoliko projekata

 By: Milt-TV Exposed