Koliko može Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka?!

Serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka , jedno od najambicioznijih turskih ostvarenja snimljenih van Turske posle mnogo godina počinje već za koji dan. Turski nacionalni TV kanal TRT 1 prvu epizodu ovog projekta prikazaće u utorak, 21. juna u 20 časova.

Koliko može Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka?!

Foto Credits: Internet Haber

Prema najavama serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka privući će pažnju ne samo iskrenom, srdačnom i veselom pričin, već i svojom maestralnom glumačkom postavom. Poznati glumac Erdal Ozyagcilar, koji je u Skoplje došao ponovo posle serije Elveda Rumeli koja je emitovana pre nekoliko godina i koja je postala centar pažnje ovdašnjih ljudi, u novoj seriji će tumačiti lik kuvara ćufte Sulejmana.

Novu seriju, u kojoj Erdal Ozyagcilar deli glavne uloge sa Ozlem Turkad, Emreom Beyom i Merih Ozturk, produciraju su Yalcin Ari i Ugur Uzunok, a režiraju  Dogan Umit Karaca i Volkan Kapkin.

Ozyagcilar je svojim novim projektom odgovarao na pitanja, navodeći da veruje da će projekat Balkanski Ninisi, koji govori o nemogućoj ljubavnoj priči u glavnom gradu Makedonije Skoplju, i smešnim incidentima dve porodice različitih nacionalnosti koje su počele da žive u istoj vili, biti omiljen među publikom.

Ovaj iskusni glumac, koji je na snimanju nove serije u inostranstvu otišao sa projektom Balkan Ninnisi, ponovo je na redu sa novom serijom koja podseća na projekat Elveda Rumeli.

Da li će biti tako i zapažena i uspešna saznaćemo već od utorka…

NOVO - Engin Akyurek zadovoljan komentarima o seriji Kacis / Bekstvo

By: TV Exposed