Scenaristkinja Sema Ergenekon i serija Yargi ponovo zbunjuju gledaoce

Popularna serija Kanala D, Yargi / Presuda, stigla je na ekran sa 57. epizodom uveče 19. marta. Gledaoce serije šokirao je nestanak Parsa prošle nedelje, a potom i pojava odsečene ruke.

Scenaristkinja Sema Ergenekon i serija Yargi ponovo zbunjuju gledaoce

Foto Credits: IMDB

Ono što je usledilo nakon što je Ozge ubila Ridvanovog ubicu odvelo je gledaoce u potpuno šokantan razvoj događaja u novoj epizodi!

Serija Yargi, u kojoj glume Pinar Deniz i Kaan Urgancıoglu, nastavlja da iznenađuje publiku različitim dešavanjima svake nedelje! Predviđanja otežavaju i neočekivani potezi scenaristkinje Seme Ergenekon.

Prsten na posečenoj ruci na kraju 56. epizode ​​već je ukazivao na Parsa. Krivičnom istragom je postalo jasno da je ruka pripadala njemu. U belešci sa olovkom na kojoj je ispisano ime Neve, sestre ubijenog Parsa. Pažnju je privukla poruka „Svi vaši najmiliji jedan po jedan“.

Poruka poslata Ilgazu

U novoj epizodi se shvatilo da je ova poruka poslata Ilgazu. Mafijaški bos balkanskog porekla otvoreno je rekao Ilgazu da je poruka poslata njemu. Sada, posle svega ovoga, tempo događaja i razvoja čini da se publici zavrti u glavi, a mnogi su zbunjeni.

Mogućnost da Jektin sin Omer, koji kaže da uvek nešto planira u svakoj prilici, ima udela u ovim stvarima je još jedan znak pitanja. Međutim, podrazumeva se da su svi oko Ilgaza i Ceylin, kako se krug postepeno sužava, u opasnosti.

Još nije jasno da li će serija Yargi / Presuda doći u finale na kraju ove sezone kako je ranije najavljeno, ali se životi istaknutih likova završavaju jedan po jedan, dok publika s uzbuđenjem iščekuje šta će se dešavati u novim epizodama!

U međuvremenu, Omerov prikriveni napredak, pokušavajući da se približi Ceylin, i ono što kaže o svojoj majci i bratu čine Omera još zanimljivijim sa svojom misterioznom prošlošću! Serijal Yargi / Presuda je u za sada poslednjoj epizodi uspeo da okupi publiku na ekranu neočekivanim događajima. Ostaje da vidimo šta će se dešavati u 58. epizodi?

NOVO - Gledanost serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo nije ni dobra ni loša

By: TV Exposed