Podrška za seriju Tuzak / Klopka ne jenjava i pored lošeg rejtinga

Između turskih serija i glumaca postoji velika trka za rejting i popularnost. Ocene rejtinga su veoma važne u televizijskom okruženju, ali se koraci popularnosti na društvenim medijima takođe smatraju važnim podacima za projekte.

Podrška za seriju Tuzak / Klopka ne jenjava i pored lošeg rejtinga

Foto Credits: haber365

Istraživanje koje je DigiLup sproveo za projekte turskih TV serija o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama puno je zanimljivih saznanja. Prema ovom martovskom istraživanju, sa više od milion i 500 hiljada poruka, TV serija Tuzak / Klopka postala je najzastupljenija turska TV serija na društvenim mrežama.

To pokazuje da, iako je gledanost veoma niska, interesovanje za projekat Tuzak ne jenjava na društvenim mrežama. Konkretno, možemo reći da su fanovi Akina Akınozua pružili veoma snažnu podršku od samog početka serije Klopka, i to su nastavili do sada. Pored toga, serija Tuzak, emitovana na tv8, jedna je od najpominjanijih produkcija u inostranstvu u poslednje vreme.

Međunarodna prodaja u porastu

Drugim rečima, veliko interesovanje ljubitelja stranih serijala za seriju Tuzak uticalo je i na izdavače i međunarodna prodaja projekta ubrzano raste.

Ovaj veliki talas interakcije obožavalaca serije Tuzak, u kojoj glume Bensu Soral i Akin Akinozu, na društvenim mrežama takođe je ostavio traga u martu. Prema istraživanju DigiLup-a, projekat Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je na drugom mestu nakon serije Tuzak / Klopka, kada je u pitanju lista koja je donela podatke o kojim se serijama najviše pričalo u martu.

Činjenica da je dnevna serija Emanet, na četvrtom mestu, bio među prvih 10, uz ovako sjajne produkcije, nije ostao nezapažen kao još jedno značajno dostignuće.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Afra Saracoglu je dokaz da društvene mreže nisu uvek najbolji pokazatelj uspeha!

By: TV Exposed