Beril Pozam i Afra Saracoglu u seriji Yali Capkini - dobar primer sestrinstva ili ne?!

Duo Beril Pozam i Afra Saracoglu ističu se kao sestre u solidarnosti jedna sa drugom u priči serije Yali Capkini.

Beril Pozam i Afra Saracoglu u seriji Yali Capkini - dobar primer sestrinstva ili ne?!

Foto Credits: Internet Haber

Takođe primećujemo da publika počinje da se zbunjuje oko lika Sune u TV seriji Yali Capkini, koja je veoma gledana i koja petkom uveče donosi milione na ekran Star TV-a. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, neki gledaoci dele prijatna osećanja o lepoti sestrinstva Sune i Seyran, dok drugi veoma oštro kritikuju Sunu. U toku je proces koji zbunjuje i publiku.

Gledaoci koji misle da Suna ima stav „nisam videla, nisam čula, ne znam“ upoređuju je sa “3 majmuna”. Jedan gledalac kaže: „Čak i ako Suna zna, vidi i čuje određene stvari, neće to ni sa kim podeliti u svoju korist.”. Ima i onih koji kažu da je Suna, koja Seyran nije rekla ništa o onome što je znala, „poslovala iza leđa svoje sestre.“.

Različiti stavovi

Uspešna igra Beril Pozam u liku Sune, koja je optužena da je bacila Seyran u vatru radi sopstvenog spasa, jedan je od razloga zašto su ovi komentari počeli da postaju veoma oštri. Mnogi gledaoci takođe komentarišu da su ih Sunini stavovi povredili i da ona dovodi u pitanje sestrinsku vezu između njih.

Međutim, postoje gledaoci koji osećaju suprotno od ove misli i odražavaju je na društvenim mrežama. Gledalac komentariše na Youtube kanalu serije:

“Toliko volim vezu između Seyran i Sune da je sudbina dve sestre jedna. Zatvorenici istog pakla, iste okrutnosti. Nikada nisu prestajali da štite i štite jedni druge. Ne postoji ništa što ni jedno za drugo ne mogu učiniti.".

NOVO - Canan Erguder o sebi i Serenay Sarikayi

By: TV Exposed