Dve godine zatvora za bivšu suprugu Berka Oktaya!

Slučaj protiv bivše žene glumca Berka Oktaya, Merve Sarapcioglu je završen. Merve je osuđena na zatvorsku kaznu zbog postavljanja Berkovih intimnih fotografija na internet. Sarapcioglu je dobila kaznu zatvora u trajanju od dve godine i jedan mesec. Nakon presude izjavila je da je šokirana ishodom, kao i to da će uputiti žalbu. Tvrdi i to ...

Dve godine zatvora za bivšu suprugu Berka Oktaya!

Slučaj protiv bivše žene glumca Berka Oktaya, Merve Sarapcioglu je završen.

Merve je osuđena na zatvorsku kaznu zbog postavljanja Berkovih intimnih fotografija na internet. Sarapcioglu je dobila kaznu zatvora u trajanju od dve godine i jedan mesec. Nakon presude izjavila je da je šokirana ishodom, kao i to da će uputiti žalbu. Tvrdi i to da ona nije osoba koja je postavila fotografije na internet. Berk Oktay, sa druge strane je zadovoljan odlukom suda. Rekao je da je to pitanje časti i da takve stvari jednostavno ne bi smele da se zaborave i oproste. Krivac mora biti kažnjen i njegova savest je potpuno čista.

Podsećamo da je kao dodatak intimnih fotografija njenog suprga, Merve postavila i svoje slike. Tada je tvrdila da je ona ustvari žrtva i da je sve objavio Berk. Ipak, ubrzo je postalo jasno da su fotografije nastale nakon plastičnih operacija i to da je ona ta koja stoji iza objavljivanja fotografija.

NOVO - Hande Ercel donirala haljinu u kojoj se Eda oseća poput princeze (FOTO)

By: TV Exposed