Mehmet Gunsur u novom projektu

Turski glumac Mehmet Gunsur potvrdio je da radi na novom projektu. Glumac je na svom Instagram nalogu postavio fotografiju sa novog seta i napisao “posao, posao, posao”.

Mehmet Gunsur u novom projektu

Foto Credits: Haberler

Mehmet Gunsur je jedan od zapaženijih turskih glumaca. Svaka vest o njemu prođe uz dosta pažnje na društvenim mrežama i u medijima. Ono što je fanovima privuklu pažnju u njegovoj novoj objavi je natpis “Gengis Khan” iza ledja ovog popularnog glumca. Ono što u ovom trenutku nije poznato je to da li je u pitanju nova serija o poznatom Khanu koju priprema kompanija AR Content, koja je u vlasništvu Alexandera Rodnyanskyskog ili neki drugi projekat. U narednom periodu očekuje se razjašnjenje ove situacije.

Mehmet Gunsur je rođen 8. maja 1975. godine u mestu Fatih u Turskoj. Jedna od uloga koja je obeležila njegovu dosadašnju karijeru jeste uloga princa Mustafe u veoma popularnoj istorijskoj seriji Sulejman Veličanstveni. Do sada se pojavio u trideset i pet različitih projekata, karijeru gradi i van granica Turske. Poslednju ulogu imao je u TV seriji Lea - Un nuovo giorno. Poslednja serija na turskom jeziku u kojoj je radio je Atiye, Netflixov projekat u kom je glumio Erhana.

Pored pomenutih serija pojavio se u projektima La compagnia del cigno, Figli, Kanaga, Fi, Bicak Sirti i drugim.

Karijeru je otpočeo mini-serijom Gecmis bahar mimozalari 1989. godine.

NOVO - Mlada turska glumica Ecem Sena Bayir oduševljava ulogom u seriji Destan

By: Milt-TV Exposed