Sve bolji rezultati treće sezone turske serije Atiye / Dar

Turska serija Atiye / Dar privukla je dosta pažnje. Nedavno je emitovana treća sezona, koja je utisak je podjednako uspešna kao i prethodne dve.

Sve bolji rezultati treće sezone turske serije Atiye / Dar

Foto Credits: IMDB

Serija je završena, dakle neće biti sezone 4. U dvadeset i četiri epizode ovog projekta ispričana je zaista drugačija, zanimljiva priča. Radnja serije se i te kako dopala gledaocima. Tako da se serija Atiye našla na 275. poziciji na listi IMDB-a od svih serija na svetu. Sjajan rezultat koji se čak i popravlja iz dana u dan.

Skoro sve druge turske serije koje se emituju ili su se emitovale na digitalnim platformama beleže pad na listi. Serija The Protector je trenutno 1272. Pad beleži i serija Fatma, koja se nalazi na 1654. poziciji na toj listi. Rise of Empires: Ottoman je na 1728. mestu. Serija Ethos zauzima 2008. mesto.

Serija Yesilcam koja se emituje na digitalnoj platformi Blu TV jedna je od navedenih koja napreduje. Trenutno se nalazi na 2079. mestu na ovoj listi. Situacija se popravlja kada je reč o tome projektu koji će u avgustu dobiti i drugu sezonu.

NOVO - Kerem Bursin – Nisam mačo men!

By: Milt-TV Exposed