Beril Pozam i serija Yali Capkini - Pun pogodak!

Beril Pozam, koja je tumačila lik Sevil u TV seriji Baba / Otac, pridružila se ekipi TV serije pod nazivom Yali Capkini odmah nakon završetka svog posla u ovom projektu.

Beril Pozam i serija Yali Capkini - Pun pogodak!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je jedno od uticajnih mladih imena serije sa likom Sune, u poslednje vreme beleži izuzetan uspon u karijeri. Beril Pozam je karijeru započela 2019. godine i privukla je veliku pažnju likom Nazmiye u Afili Asku. Nakon toga, glumica koju smo gledali u TV seriji Akrep imala je romantično iskustvo komedije sa projektom Ada Masali. Uloga Beril Pozam u TV seriji Baba, a zatim i Yali Capkini ove godine donela je veliku priliku za njenu karijeru.

Pozam, o kojoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama i delile mnoge vesti u štampi, brzo je stekla popularnost. Seriju Baba / Otac je napustila i Beril Pozam, a njeni fanovi su se uznemirili što je bila kratko u priči. Međutim, pojavljivanje glumice u najboljoj debitantskoj seriji nove sezone, Yali Capkini, donelo je još jednu priliku.

Beril uspešno preuzima ulogu u najvažnijem projektu svoje karijere kao Suna TV seriji Yali Capkini, koja je postigla najbolju gledanost sezone. Govoreći o uspehu serije, koja je uticala na milione gledalaca, glumica ne zanemaruje da se zahvali publici. Beril je izjavila: „Zaista zahvaljujemo našoj publici. Od početka nas nikada nisu ostavljali same. Dobijamo ove ocene zajedno sa komentarima i podrškom.”.

View this post on Instagram

A post shared by Beril Pozam (@berilpozam)

NOVO - Ertan Saban je jučerašnji slavljenik

By: TV Exposed