Mlada turska glumica Ecem Sena Bayir oduševljava ulogom u seriji Destan

Ecem Sena Bayir, koja je svoj glumački put započela 2019. kratkom ulogom u filmu Organize Isler Sazan Sarmali, kasnije je zauzela svoje mesto u projektu Yilmaza Erdogana, Cok Guzel Hareketler 2.

Mlada turska glumica Ecem Sena Bayir oduševljava ulogom u seriji Destan

Foto Credits: Promo / ATV TV

Dok je Ecem Sena Bayir privukla pažnju svojim uspešnim nastupom na filmskom platnu, ona nije promakla pažnji producenta serija. Mlada glumica, koja je svoje prvo scensko iskustvo ima sa serijom Destan / Legenda, koja je projekat Bozdag filma, takođe privlači pažnju likom Gunseli Hatun.

Glumica, koja je priznala da se na početku seta plašila zbog svog prvog iskustva u televizijskim serijama, izjavila je da je pomalo strahovala da učestvuje u nekim scenama. Ecem Sena Bayir je o tome rekla:

„U početku mi je bilo drago što sam u prelepoj palati, ne moram da se borim. Ali sada kada gledam neke akcione scene, kažem sebi kako lepo izgleda, voleo bih da je Gunseli imala ovakvu scenu“. ”

Izrazivši da Gunseli nije predator, već osetljiva osoba, Ecem je dodala da bi je veoma obradovalo da ima takvu osobu kraj sebe u ratu.

Mlada glumica u seriji Destan privlači pažnju i svojim nastupom i fizičkim karakteristikama. Glumica, jedna od sjajnih mladih zvezda serije Legenda, poslala je poruku scenaristi u intervjuu na televiziji Dizi izrazila da želi da učestvuje u ratnim, odnosno scenama borbe.

Ecem je kroz osmeh izjavila „Biće mi prijatno ako zamahnem mačem na Kayu”.

NOVO - Yagiz Can Konyali u novim projektima

By: Milt-TV Exposed