Najavljen povratak serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

Popularna serija ATV ekrana, Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, priprema se za ponovni susret sa publikom nakon sjajnog nastupa u prvih 5 sezona. Ekipa, kojoj se nije žurilo sa snimanjem u poređenju sa drugim serijama,uradila je nedavno test na koronavirus. Očekuje se da će snimanje početi tokom nedelje. Serija će nastaviće da privlači pažnju svojim novim ...

Najavljen povratak serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

Popularna serija ATV ekrana, Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, priprema se za ponovni susret sa publikom nakon sjajnog nastupa u prvih 5 sezona.

Ekipa, kojoj se nije žurilo sa snimanjem u poređenju sa drugim serijama,uradila je nedavno test na koronavirus. Očekuje se da će snimanje početi tokom nedelje.

Serija će nastaviće da privlači pažnju svojim novim likovima u 6. sezoni. Pelin Akil će igrati u novoj sezoni . Glumica je jedna od malobrojnih glumica u seriji. S druge strane, muški glumci su dominantni i novih 5 muških likova obojiće seriju. Engin Benli, Unal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik i Erol Babaoglu su među novim glumcima serije ...

Ljubitelji serije su najznatiželjniji u odgovoru na pitanje kada počinju epizode ​​6. sezone serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Jedan od kolumnista Milliyet Cadde, Sina Kologlu, u svojoj kolumni preneo je najnoviju situaciju po ovom pitanju: „Govoreći o porodici patnje, serija prikazuje „ bolne glave porodica “… Moj kolega iz srednje škole pitao je na Instagramu:„ Kada će ova serija početi? Režiser je grozan. Zanima li ga snimanje uopšte?" Odgovorio sam. „Snimanje počinje sledeće nedelje. Rekli su da će se krajem ovog meseca ili početkom oktobra pojaviti nova epizoda."

By: TV Exposed

NOVO-Tolga Saritas u seriji Ariza – ponovo narodni heroj