Zanimljiv vid promocije serije Bambaska Biri / Neko drugi

Nova turska TV serija Fox-a Bambaka Biri / Neko drugi, koju producira kompanija TIMS&B Productions nalazi se u svetskim medijima.

Zanimljiv vid promocije serije Bambaska Biri / Neko drugi

Foto Credits: IMDB

Projekat je privukao intenzivnu pažnju u mnogim zemljama. Sajam Mipcom, gde se sastaju industrija sadržaja i televizije, koji se održava svake godine u Kanu, u Francuskoj, održan je prošle nedelje.

Konferencija za novinare sa predstavnicima medija iz mnogih regiona od Amerike do Evrope, od Azije do Latinske Amerike, uz učešće vodećih glumaca serije, Hande Ercel i Buraka Deniza, producenta serije Bambaska Biri, Timura Savcija i Buraka Sagyasara i reditelj serije, Neslihan Yesiliurt održana je na sajmu.

Domaćin je bio njen predstavnik za inostranu prodaju Global Agency.

Poseban video snimak

Hande Ercel i Burak Deniz, glavni glumci serije Bambaska Biri / Neko drugi, napravili su iznenađenje za svoje fanove širom sveta.

Uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije, glumci su se obratili svojim fanovima širom sveta specijalnim video-snimkom u kojem su svojim glasovima na 8 različitih jezika odgovarali na pitanja koja su im obožavaoci poslali.

Intervju je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama; Probio je novi put u Turskoj objavljivanjem na turskom, engleskom, španskom, francuskom, italijanskom, arapskom, ruskom i kineskom jeziku.

Zaista zanimljiv način promocije serije Babmaska Biri i dodatni iskorak napred u svetu turskih TV serija.

NOVO - Serija Enemigo intimo | Bliski neprijatelji – radnja i uloge

By: TV Exposed