Darmaduman i uzalud potrošeni dobri glumački parovi!

Darmaduman je bio dokaz da nije bilo mnogo pametno praviti tursku adaptaciju omladinske TV serije Beverli Hils, koja je ostavila traga u jednom periodu i rekreirati dobro poznatu priču od pre mnogo godina kada je došlo do tako velike društvene transformacije.

Darmaduman i uzalud potrošeni dobri glumački parovi!

Foto Credits: DiziCentral

U TV seriji Darmaduman, koja će se devetom epizodom oprostiti od ekrana dve nedelje kasnije, publici nije žao kraja priče. Jer nije bilo potrebno napraviti adaptaciju Beverli Hilisa za poznatu omladinsku priču. Da je napravljen originalan rad i publici predstavljena priča o društvenoj transformaciji, možda bi serijal Darmaduman postigao mnogo bolje rezultate nego što je to sada slučaj.

Obožavaoci serije žale što je duo Mert Yazicioglu i Hafsanur Sancaktutan, za koje smatraju da se veoma dobro uklapaju, više nego zbog završetka serije Darmaduman TV Fox, čija je konačna odluka doneta u 9. epizodi, potrošen na takav projekat. Da je ova čvrsta harmonija za dva uspešna i mlada glumca postignuta potpuno drugom pričom, možda bi to bio nezaboravan posao za njihove karijere. Mada to sada nikada nećemo saznati.

Serija Darmaduman, s druge strane, nije bila projekat koji će se mnogo pamtiti u budućnosti. Treba reći da je slična situacija za Aytaca Sasmaza i Aslihan Malboru. Za dvoje mladih glumaca možemo reći da su snažan i efektan TV serijski par, ali kako priča ne pogađa publiku, pridružuju se potrošenim serijskim parovima.

NOVO - Furkan Palali u seriji Sebeke / Mreža

By: TV Exposed