Šok za gledaoce serije Kardeslerim / Moja braća

Jedan od najcenjenijih parova u turskim TV serijama Kardeslerim / Moja braća su Susen i Omer. Ovaj par, koji igraju Lizge Comert i Yigit Kocak, takođe je na dnevnom redu društvenih mreža.

Šok za gledaoce serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: Internet Haber

U nedeljnom istraživanju „najpopularnijih parova u TV serijama“, likovi Susen i Omer su uvek u prvih 5. Činjenica da su likovi Susen i Omera, koje je publika veoma cenila, dali znak razdvajanja u priči, mnoge je učinila još radoznalijim i izazvalo pravi mali šok. Hoće li se tako voljeni par raspasti? Ljubitelji serije Kardeslerim / Moja braća se pitaju odgovor na ovo pitanje.

Lizge Comert je pričala o trećoj sezoni uz učešće novih glumaca i rekla da je sve prošlo dobro. Mlada glumica je izjavila: „Veoma sam srećna kao Lizge. Zato što smo svi postali lepa porodica. Raduje me i dolazak novih ljudi.“.

Comert, koja je objasnila da je lik Suzen, koju tumači u seriji, u nevolji zbog problema koje je imala sa Omerom, progovorila je i o raskidu, koja je noćna mora obožavalaca serije.

Lizge je objasnila poslednju situaciju Susen i Omera na sledeći način: „Kao Susen, veoma mi je neprijatno jer se Susen već oseća loše kada neko drugi provodi vreme sa Omerom. Još gore joj je kada je ta osoba neko ko joj se ne sviđa.“.

Susen čini neke poteze da Omera učini ljubomornim, ali nije jasno da li će oni biti uspešni. Lizge Comert nije zadovoljna postupcima svog lika.

NOVO - Kerem Bursin i malena Ebrar u istoj seriji!

By: TV Exposed