Serija Mezarlik će biti odličan triler!

Birce Akalay, koja je postigla veliki uspeh sa seriom Kus Ucusu, ovog puta se vraća sa novim projektom, odnosno serijom Mezarlik /Groblje.

Serija Mezarlik će biti odličan triler!

Foto Credits: IMDB

Stiglo je prvo predstavljanje serije Mezarlik, koja će se sa publikom susresti tačno nedelju dana kasnije. Jezivo predstavljanje projekta Mezarlik signalizira da nas očekuje jedan veoma dobar i zapažen triler.

Prva epizoda filmske serije Mezarlik, u kojoj glavne uloge igraju Birce Akalay i Olgun Toker, a koju je režirao glavni režiser i producent Abdullah Oguz, biće emitovana u petak, 17. juna. Objavljena je i prva promocija dugo očekivanog trilera.

Najava nove serije koja nas uskoro očekuje je prilično jeziva. Serija, koja skreće pažnju na brutalna ubistva žena, izgleda kao izvanredan triler.

Osim što će biti triler, serija Mezarlik će takođe dati važne poruke o femicidima u Turskoj.

U ovoj novoj seriji, u kojoj Birce Akalay igra lik glavne inspektorke Onem Ozulku, koja je sa svojim timom dovedena na čelo Specijalne jedinice za zločine osnovane u Upravi za javnu bezbednost da bi rešila misteriozna ubistva žena; Olgun Toker, pak, oživljava ulogu serdara Ate, komesara.

Mezarlik, gde ćemo gledati zadivljujuću borbu tima da rasvetli ubistva žena u svakom delu serije, željno se iščekuje.

NOVO - Može li serija Icimzdeki Ates kao Kardeslerim?!

By: TV Exposed