Poslednja prilika za seriju Kralice / Kraljica

Do sada je emitovano pet epizoda turske TV serije pod nazivom Kralice / Kraljica, u kojoj igraju Burcu Ozberk i Gokhan Alkan.

Poslednja prilika za seriju Kralice / Kraljica

Foto Credits: IMDB

Nažalost po sve fanove ali i one koji rade na ovom projektu, ova TV serija nije izazvala veliku pažnju publike, što se ogleda u rezultatima rejtinga.

Način na koji serija Kralice / Kraljica, koju Kanal D planira da zadrži na ekranu minimum do kraja maja, može da se susretne sa publikom još duže je kroz gledanost. Međutim, za to bi situacija morala značajno da se popravi.

Još uvek nije doneta odluka o budućnosti serije, ali gledajući ocene, celokupna situacija i prognoza ne izgleda baš sjajno. Uz nisku gledanost, pojavila se slika nepovoljna slika oko TV serije Kralice / Kraljica, koja je sredom uveče trebala da bude alternativna serija.

Sutra nova epizoda

Naravno, ako se uzbuđenje u priči poveća i fanovi pre svega glavnih glumaca pruže snažnu podršku, može nastati dobra situacija za seriju Kralice. Podsećamo, reč je o adaptaciji popularne serije Queen Sugar, ali je orginal barem za sada imao mnogo veći odjek.

Novu epizodu serije Kraljica, koja se emituje sredom uveče, možete pogledati na ekranu Kanala D 26. aprila. Od gledanosti te epizode u mnogome zavisiće i dalja sudbina ove turske serije.

Mnogi smatraju da je epizoda koja će biti emitovana sutra i poslednja prilika za projekat Kralice…

View this post on Instagram

A post shared by KRALİÇE (@kralicedizitv)

NOVO - Oktay Kaynarca o seriji Ben Bu Cihana Sigmazam - Radim tri puta više!

By: TV Exposed