Oktay Kaynarca o seriji Ben Bu Cihana Sigmazam - Radim tri puta više!

Oktay Kaynarca, koji je i glavni glumac i producent ATV serije po imenu Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, rekao je da je tajna postizanja dobrih rezultata u vrednovanju rada.

Oktay Kaynarca o seriji Ben Bu Cihana Sigmazam - Radim tri puta više!

Foto Credits: Haberler

Turski glumac Oktay Kaynarca je u svojim izjavama u programu Dizi TV koji se emituje na ATV-u rekao:

„Ranije sam radio kao glumac, sada radim 3 puta više.“. Kaynarca, koji je izrazio koliko je zapravo težak posao, istakao je da samo naporan rad nije dovoljan za uspeh. Poznati glumac je dodaao:

„Ne radi se samo o radu. Želimo koncentraciju, želimo disciplinu, želimo kontinuitet, želimo timski duh na prvom mestu. Izgradnja tog timskog duha je težak posao kao i rad. Ako stvorite timski duh, vaš posao postaje malo lakši. Dakle, stvari počinju da postaju malo lakše kada svi na setu počnu da znaju svakoga kao svoj džep.”.

Izrazivši da kada se u seriji stvori timski duh, svi pomažu jedni drugima i to dodatno olakšava posao, ovaj sjajni turski glumac je rekao da uspeh dolazi kada ljudi govore istim jezikom, ali da je naporan rad na početku odnosno u osnovi svega.

Emitovan utorkom uveče i koji nastavlja da dobija dobre ocene od prve epizode, projekat Ben Bu Cihana Sigmazam privlači pažnju kao produkcija puna akcije i projekat u kojem su ženske glumice istaknutije od sličnih TV serija u prošlosti.

Ispravio greške iz prethodnih serija

Oktay Kaynarca, koji se uglavnom žalio na nedostatak glumica u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, koja je trajala 6 sezona, jasno je izrazio svoje ideje o ovoj temi. Kaynarca nije napravio istu grešku u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koju je producirao.

Formirana je ekipa dobrih glumica, a vodilo se računa da žene budu u ključnoj tački u priči serije. Ovim koracima Oktay Kaynarca je nadoknadio nedostatke u TV serijama Kurtlar Vadisi i Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, u projektu na čijem je čelu bio.

Glumac je šaljivog izraza lica rekao da mu poslovi okruženi glumicama nisu bili poznati: „Celog života sam igrao poslove sa muškarcima oko sebe. Nikada nisam igrao lik oko sebe sa devojkama, ženama.”.

NOVO - Recep Usta najavio iznenadjenja u seriji Kardeslerim

By: TV Exposed