Hakan Kurtas i Haluk Bilginer na pragu nove uspešne saradnje

Turski glumac Hakan Kurtas privlači pažnju svojim likom Ilhan u TV seriji Baba / Otac. Hakan, koji je od mnogih dobio velike pohvale za svoj nastup u seriji, očarao je svoje fanove sa dve fotografije i tekstovima koje je podelio na društvenim mrežama.

Hakan Kurtas i Haluk Bilginer na pragu nove uspešne saradnje

Foto Credits: Internet Haber

Hakan Kurtas, koji je u svet turskih serija zakoračio sa nezaboravnom produkcijom Ezel, potom je privukao pažnju kao Sinan u TV seriji Bir Cocuk Sevdim. Kurtas, kojeg smo gledali u važnim projektima prošlog perioda kao što su Sudar, Žena, Mucize doktor, trenutno je na ekranima sa TV serijom Baba.

Veoma su popularne scene Kurtasa sa Halukom Bilginerom i Ozge Yagiz, koji veoma uspešno nastupa likom Ilhana Karacama, kojeg tumači u seriji Otac. Hakan Kurtas je takođe igrao sa Halukom  u seriji Ezel, gde je ušao u setove turskih televizijskih serija.

Činjenica da je uspešni glumac podelio fotografiju sa kadrom od sadašnjih dana do onih dana kada je bio sa Halukom Bilginerom u prošlom projektu i emotivni tekst koji je napisao dirnuo je u srca svih njegovih fanova.

Prva fotografija koju je Kurtas podelio je iz Ezelove scene, koja je snimljena pre 11 godina. Na toj fotografiji su glumci serije Hakan Kurtas, Haluk Bilginer i Kenan Imirzalioglu. Tu fotografiju možete pogledati ispod naslova.

Druga fotografija je novijeg seta, sa seta serije Baba. Na fotografiji Haluk Bilginer i Hakan Kurtas gledaju staru fotografiju i sećaju se uspomena. S obzirom na sve veću popularnost serije Otac, moguće je i da će njihov novi projekat biti veoma uspešan i zapažen.

NOVO - Rastanak sa serijom Yargi pre nego što je očekivano!

By: Milt-TV Exposed