Damla Sonmez, Caner Cindoruk i Serkan Altunorak su u projektu koji će oblikovati istoriju turskih serija!

Damla Sonmez, Caner Cindoruk i Serkan Altunorak sreli su se u istom projektu, ali će ovaj projekat biti drugačiji od ostalih. Brzina turskih TV serija koje se šire svetom je tolika da su, dok producenti snimaju različite projekte, počele da se prave TV serije za različite regione sveta.

Damla Sonmez, Caner Cindoruk i Serkan Altunorak su u projektu koji će oblikovati istoriju turskih serija!

Foto Credits: Haberler

Na primer, serija Bozkir Arslani Celaleddin napravljena za Uzbekistan takođe je emitovana u Turskoj. Slično tome, nove serije će početi da se pridružuju serijama koje su napravljene za inostranstvo, a zatim će se sresti sa publikom u Turskoj. Ova situacija se takođe može posmatrati kao znak da počinje veliki razvoj i nova era za tursku industriju serija.

U štampi je objavljeno da O3 Media priprema TV seriju Mavi Surgun / Plavi izgnanik za Latinsku Ameriku, gde se dosta gledaju turske TV serije. Paralelno sa ovim razvojem, počeli su da se sklapaju dogovori sa akterima. Očekuje se da će se Damla Sonmez, Caner Cindoruk i Serkan Altunorak udružiti u ovom projektu. Pa zašto je serija Mavi Surgun važan projekat? Zbog toga što se daju naznake nove ere u kojoj turski producenti počinju da sklapaju partnerstva u inostranstvu i turski glumci će snimati priče u uslovima pogodnim za region gde će se serija emitovati.

Snimanje serije Plavi izgnanik, koja se očekuje da se sastoji od 26 epizoda, biće urađeno u Egejskom regionu i očekuje se prvo emitovanje u zemljama Južne Amerike. Kao rezultat rezultata ovog projekta u inostranstvu, slični projekti bi se mogli brzo povećati u budućnosti.

NOVO - Damla Colbay promenila imidž

By: TV Exposed