Atakan Hosgoren u seriji Donence

Industrija turskih TV serija priprema veliki broj projekata za leto. Jedna od njih je i serija pod nazivom Donence, koja je od do sada najavljenih projekata privukla možda i najviše pažnje.

Atakan Hosgoren u seriji Donence

Teku pripreme za novu seriju Kanala D pod nazivom Donence. Ovaj projekat biće emitovan tokom leta i po svemu sudeći će imati zanimljivu i dobru glumačku postavu. Od ranije je poznato da će glavne i važne uloge u seriji imati Caner Topcu, Sumeyye Aydogan i Emre Kinay.

Prema pisanju Birsen Altuntas, glumačkom kadru nove turske TV serije Donence pridružio se i Atakan Hosgoren.

Atakan će u ovoj novoj seriji tumačiti lik koji se zove Miro, koji je momak od Gece (koju će tumačiti Sumeyye Aydogan). Miro je mladić koji ima veliku strast ka muzici. Kada se Gece i Ozgur (Caner Topcu) zbliže, biće to veoma bolan udarac za Mira.

Podsećamo, snimanje ove serije će biti održano u mestu Foca.

Deveta uloga u karijeri

Kada je u pitanju Atakan Hosgoren, odnosno njegova karijera, uloga u seriji Donence će mu biti deveta u karijeri.

Prethodni projekat u kom je glumio bila je serija Koyu Beyaz. Pre toga je glumio Egea Sahina u TV seriji Icimizdeki Ates. Pojavio se i u projektima Sana Soz, 4N!K Dugun, Akinci i drugim.

Prvu ulogu imao je u TV seriji Yildizlar Sahidim. U tom projektu je se pojavio u jednoj epizodi, tj. imao je epizodnu ulogu.  U novoj seriji Donence će prema najavama imati mnogo značajniju ulogu.

NOVO - Priprema se turski rimejk serije Royal Pains

By: TV Exposed