Belcin Bilgin po prvi put o strašnoj povredi koju je doživela!

Turska glumica Belcim Bilgin je bila gost emisije „Razgovori bez premca“, koja se emituje svakog radnog dana na NTV-u a koju vodi sjajna Ceyda Duvenci.

Belcin Bilgin po prvi put o strašnoj povredi koju je doživela!

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica Belcim Bilgin, koja je prvi put ispričala o nesreći u kojoj su joj povređena leđa i bila prikovana za krevet 6 meseci, dala je sledeće informacije:

„Naizgled veoma mala saobraćajna nesreća! To se zove sudbina! Na povratku posle „rituala punog meseca“ koji sam provela tri dana u Kapadokiji, nikome se u autu ništa nije dogodilo, sem meni… Slomljena su mi leđa. Bio je to period kada sam došla u Istanbul plačući i nepomično ležala 6 meseci... Sada sam dobro, hvala Bogu.”.

Da li menja ime?

Belcim Bilgin je odgovorila i na još jedan komentar i pitanje voditeljke Ceyde Duvenci, „Stavili ste drugo ime ispred svog imena…?” navodeći da će se zvati „Bi” i potom objasnila:

„Još se nije desilo, ali razmišljam, Bi… Zdravo Bi, na primer… Naša imena nisu bitna, ja sam tako zaljubljena u svoje ime…“.

Da li će promeniti ime ili ne, ostaje da vidimo, ono što svakako raduje je da se glumica od teške i neprijatne povrede oporavila.

NOVO - Baris Kilic dobio novu nagradu!

By: TV Exposed