Seyran i Ferit iz serije Yali Capkini postaju sve popularniji!

U istraživanju sa društvenih mreža pod nazivom „najpopularniji parovi u turskim TV serijama“ koje sprovodi Somera, novi podaci privlače veliku pažnju.

Seyran i Ferit iz serije Yali Capkini postaju sve popularniji!

Foto Credits: IMDB

U ovim istraživanjima koja su dugo rađena, likovi Asiye i Doruk, koje igraju dvoje mladih glumaca TV serije Kardeslerim / Moja braća, Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran, konstantno su osvajali prvo mesto.

Međutim, situacija se promenila. Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, koji su ostavili snažan utisak svojim uspešnim nastupima u TV seriji Yali Capkini, koja je ove sezone izašla na ekrane i postigla veoma uspešnu gledanost, takođe su duboko uticali na društvene mreže.

Seyran i Ferit koje tumače Afra i Mert su na vrhu Somerine liste „najpopularnijih parova“, koja pokriva period od 12. do 19. aprila. Tokom nedelje podeljeno je 96 hiljada poruka za ovaj par, a prvo mesto je postignuto velikom razlikom.

Drugi Susen i Omer, treći Farah i Tahir

Na drugom mestu je par Susen i Omer iz serije Kardeslerim. Interesovanje za ovaj serijski par, koji u seriji Moja braća igraju Lizge Komert i Yigit Kocak, u poslednje vreme raste. Drugo mesto zauzeli su likovi Susen i Omer sa 49 hiljada poruka.

Na trećem mestu vidimo likove Farah i Tahira iz TV serije Adim Farah / Zovem se Farah, koje igraju Demet Ozdemir i Engin Akjurek.

Evo i kompletne liste.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Koliko može serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca?!

By: TV Exposed