Aleksandar Jakovljević ( Ubice mog oca) ili Sparta ( Južni vetar) ?

Glumac Vuk Kostić je sa svojim talentom naprosto oduševio u prethodnom periodu. U dve najgledanije serije na prostorima Srbije uspešno je izneo dva potpuno različita lika. U seriji “Ubice mog oca”, Vuk tumači glavni lik, inspektora Jakovljevića, već četiri sezone. Glumac se podjednako dobro snašao i kao negativac. Sparta, član crnogorskog krimi klana iz “Južnog ...

Aleksandar Jakovljević ( Ubice mog oca) ili Sparta ( Južni vetar) ?

Glumac Vuk Kostić je sa svojim talentom naprosto oduševio u prethodnom periodu.

U dve najgledanije serije na prostorima Srbije uspešno je izneo dva potpuno različita lika.

U seriji "Ubice mog oca", Vuk tumači glavni lik, inspektora Jakovljevića, već četiri sezone. Glumac se podjednako dobro snašao i kao negativac. Sparta, član crnogorskog krimi klana iz "Južnog vetra" polako postaje legendarni lik. Zbog toga neki i žale što je Sparta izgubio život u finalu prve sezone serije. Dok se priprema za snimanje pete sezone "Ubica" glumac je u intervjuu za domaće medije sumirao utiske iz prve sezone serije "Južni vetar".

– Nevaljalci se uvek bolje provode. Njima je sve dozvoljeno, što si gori to je bolje. Pozitivac mora da pazi šta priča, a negativac može šta hoće. Međutim, nisam smeo da budem prešarmantan u “Južnom vetru”, jer su i glavni likovi koji su takođe negativci šarmantni. Ne možemo svi. Đavo jeste šarmantan, inače ne bi bio đavo. Svi bi provalili da je đavo. Ali, nismo svi mogli da budemo prešarmantni. Jakovljević je s druge strane pravi policajac, kao i njegova ekipa iz “Ubica”. Tamo smo na strani pravde, nevinih i na strani slabijeg. Zato narod i voli Jakovljevića. – izjavio je Vuk Kostić između ostalog u intervjuu za portal Nova.rs.

Uz to, glumac je na kraju dodao da se očekuju još najmanje dve sezone serije "Ubice mog oca".

By: TV Exposed