Vuk Kostić otkrio ko su "dve veoma bitne cure" u njegovom životu (FOTO)

Srpski glumac Vuk Kostić je trenutno u centru pažnje ne zbog jedne, već dve serije. U toku je emitovanje 4. sezone serije “Ubice mog oca” u kojoj Vuk glumi inspektora Aleksandra Jakovljevića – glavnog lika u seriji. Uz to, Kostić se prema opštem mišljenju sjajno snašao u ulozi okrutnog člana crnogorske mafije u seriji “Južni ...

Vuk Kostić otkrio ko su "dve veoma bitne cure" u njegovom životu (FOTO)

Srpski glumac Vuk Kostić je trenutno u centru pažnje ne zbog jedne, već dve serije.

U toku je emitovanje 4. sezone serije "Ubice mog oca" u kojoj Vuk glumi inspektora Aleksandra Jakovljevića - glavnog lika u seriji. Uz to, Kostić se prema opštem mišljenju sjajno snašao u ulozi okrutnog člana crnogorske mafije u seriji "Južni vetar". Lik Sparte, kog Vuk glumi postao je veoma popularan. Može se reći da se nalazi među pet najpopularnijih filmova iz tek završene serije.

Kostića nećemo gledati u "Južnom vetru 2" jer je u finalu serije Sparta izgubio život. Finale 4. sezone uzbudljive serije "Ubice mog oca" se očekuje uskoro.

Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa dve koleginice, Slobodom Mićalović i Tamarom Krcunović, uz zanimljiv opis.

- Dve veoma bitne cure u mom životu. - napisao je Vuk u opisu fotografije, i dodao: - Jedva čekam da prođe, pa, znaš ti dobro šta!

Na šta je glumac konkretno mislio, ostaće nepoznato.

By: TV Exposed