Kerem Bursin vs Mustafa Mert Koc!

Popularni turski glumac Kerem Bursin, koji se vratio na televizijske ekrane sa TV serijom Kanala D pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, dobija veliku podršku svojih obožavalaca.

Kerem Bursin vs Mustafa Mert Koc!

Foto Credits: DiziCentral

Gledaoci, kojima se takođe dopala priča ove nove TV serije, iznenadjeni su i činjenicom da je gledanost u prvoj epizodi bila niža od očekivane.

Obožavaoci Kerema Bursina shvatili su da je poznati glumac veoma dobar plivač iz scena u prvoj epizodi serije. Pored toga, fit telo glumca počelo je da se odražava na ekranu od prve epizode, što je dodatno privuklo pažnju mnogih.

Među imenima koja će svojim telima doći do izražaja među letnjim serijama, pažnju skreće Kerem Bursin, kao i još jedno ime.

Serija Yaz Sarkisi od večeras na TV ekranima

Mustafa Mert Koc, koji igra glavnu ulogu u novoj seriji Fox TV-a pod nazivom Yaz Sarkisi / Letnja pesma koja počinje večeras, pojavljuje se kao jedno od imena koje će se svojim telom, odnosno lepim fizičkim izgledom isticati na ekranu.

Da će se ova dva glumca takmičiti u lepoti tela smatra i televizijski kritičar Sina Kologlu. Kologlu je napisao u svojoj poruci na društvenim mrežama:

„U našim letnjim serijama se ističe i lepota tela, Mogu reći da će se Kerem Bursin takmičiti sa Mustafom Mertom Kocom iz serije Yaz Sarkisi.”.

Koji je od ova dva sjajna glumca bliži vašem srcu i ukusu? Pišite nam u komentarima.

 

NOVO - Benim Guzel Ailem i Kendi Dusen Aglamaz za sada najviše obećavaju

By: TV Exposed