Hira Koyuncuoglu uskoro u dve serije

Hira Koyuncuoglu, koja je privukla pažnju likom Bade u seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta, učestvovala je u raznim projektima nakon ove produkcije, ali nije mogla da ostvari veliki uspeh u karijeri koji je očekivala.

Hira Koyuncuoglu uskoro u dve serije

Foto Credits: IMDB

Nakon što je stupila na set sa serijom Adini Feriha Koydum, glumica, koja je privukla veliku pažnju likom Nehir u TV seriji O Hayat Benim, takođe je stekla popularnost sa Istanbullu Gelin. Za mladu glumicu se tada očekivalo da će doći projekti u kojima bi mogla da preuzme glavne uloge i da će brzo napredovati u karijeri, ali to se do sada nije desilo.

Hira Koyuncuoglu, koja je nastavila da se pojavljuje na ekranu kao Gunes u seriji Akinci, nakon lika u TV seriji Marija i Mustafa, takođe je ove sezone igrala lik Pinar u TV seriji Benim Hayatım / Moj život. Međutim, mora se reći da sve ove televizijske serije nisu poslužile glumici za veliki proboj.

Hira Koyuncuoglu će se uskoro pojaviti u dve nove serije. Koyuncuoglu će gostovati u tv8 seriji Annenin Sirridir Cocuk u tri epizode.

Osim toga, glumica je postigla dogovor za ulogu u digitalnoj seriji Ru, pripremljenoj za Disney plus, tako će imati priliku da svoje ime predstavi široj publici u inostranstvu učešćem na istaknutoj međunarodnoj digitalnoj platformi.

NOVO - Ebru Sahin najpopularnija krajem maja, Pinar Deniz tek deseta!

By: TV Exposed