Ozan Akbaba novom objavom poslao snažnu poruku! (FOTO)

Turski glumac Ozan Akbaba, koji je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je emitovana na ekranu TRT1, privukao je pažnju svojim uspešnim nastupom u avanturi od 32 epizode.

Ozan Akbaba novom objavom poslao snažnu poruku! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Ovaj glumac trenutno privlači pažnju svojim objavama nakon zemljotresa. Ozan Akbaba je kritikovao organizacione nedostatke posle zemljotresa i naveo da postoji velika potreba za ljudima sa iskustvom i znanjem.

U ovom trenutku, glumac je takođe kritikovao zašto nisu korišćena iskustva Nasuha Mahrukija, osnivača Akuta. Akbaba je takođe skrenuo pažnju na solidarnost koju je narod pokazao prema žrtvama zemljotresa pokretanjem nacionalne mobilizacije nakon zemljotresa u objavi koju je objavio na svom Instagram nalogu.

Duh solidarnosti

Oni koji su se posle zemljotresa mobilisali za pomoć iz cele Turske i inostranstva još jednom su pokazali duh solidarnosti Turske zemlje. Ozan je rekao:

„Vizuelni prikaz ne bi mogao bolje preneti celu stvar. Ova nacija je više puta dokazala šta sve može da postigne ujedinjena” i izrazio je ponos na svom Instagram nalogu. Ozan Akbaba je izrazio svoja osećanja o ovoj slici jedinstva i solidarnosti nacije sledećim rečima:

„Nadam se da smo mi, kao nacija, izvukli pouku iz ovog velikog, tužnog događaja. Pored toga, odgovaraće oni koji koriste katastrofu da pljačkaju, plene, kradu i uzimaju iz peska i gvožđa uništenih zgrada. Neka je Bog zadovoljan svim ljudima, nevladinim i državnim institucijama, koji ulažu svoje bogatstvo, snagu mišića, dušu i trud. Bog blagoslovio državu i narod Republiku Tursku. Neka više ne prikazuje tako mračne dane, uspomene i tuge.”.

View this post on Instagram

A post shared by Ozan Akbaba (@ozanakbaba)

NOVO - Hazal Kaya i u poodmakloj trudnoći aktivno pomaže!

By: TV Exposed