Finale sezone serije Sen Cal Kapimi je u subotu, evo kada se očekuje kraj serije!

U subotu, 10. aprila, turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata će imati finale prve sezone. Fanovi ipak nemaju razloga za brigu. Potvrđena je vest o nastavku serije u junu mesecu. Ceo projekat je zaista specifičan. Rejting serije u Turskoj nije na nekom zavidnom nivou, naprotiv. Međutim, Sen Cal Kapimi je postao ...

Finale sezone serije Sen Cal Kapimi je u subotu, evo kada se očekuje kraj serije!

U subotu, 10. aprila, turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata će imati finale prve sezone.

Fanovi ipak nemaju razloga za brigu. Potvrđena je vest o nastavku serije u junu mesecu. Ceo projekat je zaista specifičan. Rejting serije u Turskoj nije na nekom zavidnom nivou, naprotiv. Međutim, Sen Cal Kapimi je postao gotovo fenomen na društvenim mrežama. Mnogo se piše, priča, kači veliki broj fotografija iz serije na svim krajevima sveta. Zbog toga ni ne čudi odluka Fox TV-a da ovaj projekat sačuva.

Nakon kraja prve sezone u epizodi 39, serija Sen Cal Kapimi će biti nastavljena u toku juna meseca. Kraj cele serije se očekuje početkom septembra u epizodi 50. Dakle, nakon nastavka projekta na leto gledaćemo još 10-ak novih epizoda. Mnogi se nadaju da će svi koji rade na seriji dobro iskoristiti pauzu i odmor, pogotovo scenaristi koji će nadamo se pripremiti dobru priču za nastavak.

NOVO - Selin Isik u seriji Kazara Ask

By: TV Exposed