Već se pominje druga sezona serije Bambaska Biri / Neko drugi?!

Serija Bambaska Biri / Neko drugi jedna je od najambicioznijih serija turskog Fox TV-a u novoj sezoni.

Već se pominje druga sezona serije Bambaska Biri / Neko drugi?!

Foto Credits: Haberler

Kada su u glavnim ulogama Hande Ercel i Burak Deniz, očekivanja od serije su odmah velika.

Primetili smo da je serija Bambaska Biri / Neko drugi, koja ima dobru priču, postigla veoma dobru gledanost kada je počela i da je bila u dobroj poziciji protiv svojih konkurenata ponedeljkom uveče.

Događaji na MIPCOM-u, sajmu sadržaja održanom u Kanu, na kojem su učestvovali glavni glumci Hande Erčel i Burak Deniz, danima odjekuju društvenim mrežama.

Dok su reči dvoje glumaca ulepšale vesti, u medijima se odrazilo i da su kupci u inostranstvu pokazali veliko interesovanje za TV seriju Bambaska Biri.

Izjava producenta privukla pažnju

Timur Savci, producent serije, takođe je prisustvovao sajmu MIPCOM sa glumcima i dao je vrlo asertivnu izjavu.

Navodeći da je priča za drugu sezonu ove TV serije gotova, Timur Savci je ovim rečima pokazao i veoma važan odnos prema budućnosti. Iako smo na početku ove sezone i TV serija Bambaska Biri / Neko drugi je malo pala u gledanosti u odnosu na prvi period, producent Timur Savci polaže velike nade i buduća očekivanja od projekta.

Bilo je veoma intenzivno učešće na konferenciji za novinare održanoj na sajmu MIPCOM za TV seriju Bambaska Biri, koju širom sveta distribuira Global Agency. Ne bi bilo pogrešno reći da je ekipa TV serije, poznata u inostranstvu pod imenom Another Love u Kanu pokazala snagu.

NOVO - Objavljen prvi trejler nove turske serije Selahaddin Eyyubi (VIDEO)

By: TV Exposed