Iznenadjujuća poseta snimanju grčke verzije serije Yargi

Popularna TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, privlači veliku pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu. Kreatori serije mogu biti ponosni na druge događaje, kao i na vesti o prodaji i prikazivanju u različitim zemljama.

Iznenadjujuća poseta snimanju grčke verzije serije Yargi

Foto Credits: Screenshot/ Instagram

Serija Yargi / Presuda, koju je napisala Sema Ergenekon, trenutno se prilagođava u Grčkoj kao adaptacija turske verzije. Pre nekog vremena grčka verzija Presude je došla do izražaja. Sa objavljivanjem trejlera serije, Sema Ergenekon je takođe objavila video na svojoj Instagram stranici.

Uz pristigle fotografije, grčka adaptacija serije Yargi skrenula je pažnju na činjenicu da su glumci slični imenima u originalnoj verziji. U grčkoj verziji serije, stilovi i izbor garderobe vodećih glumaca bili su veoma slični turskoj verziji.

Scene u sudnici i policijskoj stanici u seriji sa zakonskom tematikom takođe imaju iste karakteristike kao original. Još jedna izvanredna situacija je bila da su odeća koju nosi Ceylin u turskoj verziji, frizura, pa čak i crvena futrola njenog telefona bili isti u grčkoj seriji.

Nedavno je set grčke verzije ove serije dobio iznenadjujeće goste. Otkriveno je da je u snimanju grčke verzije učestvovao i reditelj turske serije Ali Bilgin, uz scenaristkinju Semu Ergenekon. Neki kadrovi iz ove posete, koja je napravljena sa timom uključujući zvaničnike Kanala D, takođe su se odrazili na društvenim mrežama. Reditelj Ali Bilgin učestvovao je u snimanju grčke verzije i snimao sa grčkim rediteljem.

Sigurno lepo iskustvo i za jedne i za druge.

NOVO - Kada će početi serija Gecenin Ucunda?

By: TV Exposed