Kada će početi serija Gecenin Ucunda?

Među ambicioznim i zapaženim ostvarenjima u novoj sezoni će biti i serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Pripreme za seriju, koja je već neko vreme bila na dnevnom redu i o kojoj se pričalo kao o veoma ambicioznoj produkciji, se nastavljaju.

Kada će početi serija Gecenin Ucunda?

Foto Credits: Dizilah

Pošto se saznalo da će se emitovati na Star TV-u, posebno obožavaoci Neslihan Atagul sa velikom radoznalošću čekaju povratak glumice na ekran. Neslihan, kojoj se narušilo zdravlje dok je igrala u seriji Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka i morala je da napusti seriju, tada je uznemirila svoje fanove. Glumica, koja je imala problema sa crevima, oporavila se nakon dobre dijete i lečenja. Sada se sprema da se vrati na ekran.

Na kraju noći, serija je pomenuta sa Neslihan Atagul kada se o njoj prvi put pričalo. Bila je stvar velike radoznalosti ko će biti glavni muški glumac u ovom projektu. Radoznalost se još više povećala kada je njen suprug Kadir Dogulu, koji je bio partner projekta sa TMC Filmom, postao partner u seriji.

Obožavaoci Neslihan Atagul i Kadira Dogulua čekaju seriju Gecenin Ucunda, ali će sačekati još malo.

Adaptirana po istoimenom naširoko čitanom romanu Peride Celal, očekivalo se da će serija doći na ekran u septembarskoj sezoni. Stoga je bilo predviđeno da pripreme počnu u julu. Ali snimanje nove serije, koja će biti uzbudljiva, planirano je da počne krajem jula.

Međutim, da su planovi odloženi bila je i činjenica da snimanje serije nije počelo u julu. Očekivanja da će serija biti snimana u avgustu se nastavljaju. S obzirom na to veliko je pitanje da li će serija biti emitovana u septembru…

NOVO - Murat Boz o seriji Zeytin Agaci

By: TV Exposed