Ekin Koc iznenadio mnoge izjavom sa kim bi voleo da radi!

Turski glumac Ekin Koc je u intervjuu na pitanje „S kim biste voleli da igrate?“ privukao pažnju svojim odgovorom.

Ekin Koc iznenadio mnoge izjavom sa kim bi voleo da radi!

Foto Credits: RiriNano

Odgovor poznatog glumca na ovo pitanje bio je iznenađenje za mnoge. Generalno, mladi glumci više vole veteranska imena u industriji nego svoje vršnjake koji su istog uzrasta. Međutim, Ekin Koc je rekao:

Želeo bih da učestvujem u projektu sa Metinom Akdulgerom.”. Kada je novinar rekao da očekuje da će Ekin pomenuti neko od  starijih, maestralnijih imena, Koc je rekao i da želi da preuzme ulogu sa Halukom Bilginerom. Mnogima je bilo neverovatno da je Ekin Koc želeo da učestvuje u istom projektu Akdulgerom, posebno što je Metin kolega koji je u istoj starosnoj grupi kao i on. Ove glumčeve reči na društvenim mrežama privukle su i pažnju mnogih obožavalaca TV serija. Deljenje je napravljeno kao „Dežurni producenti za partnerstvo Ekina Koca i Metina Akdulgera“, a pojavilo se i očekivanje projekta u kojem će se dva aktera pojaviti na društvenim mrežama.

Ne zna se da li će producenti pripremiti projekat koji će okupiti Ekina Koca i Metina Akdulgera, ili ova želja glumca da u istom projektu da oba imena ima smisla... Međutim, ovde upada u oči to što se uspešnom imenu poput Koca, koji ima 30 godina, dopao nastup svog kolege, koji je samo 4 godine stariji, i pokazao hrabrost objašnjavajući ovo.

Zaista sve pohvale za Ekina i mnogi se nadaju da će mu se želja i ostvariti.

NOVO - Projekat Al Sancak ima mnogo veće značenje od TV serije!

By: TV Exposed