Projekat Al Sancak ima mnogo veće značenje od TV serije!

Serija Al Sancak / Crvena zastava, koja se emituje na ekranu TRT1 četvrtkom uveče, svojom drugom epizodom nastavlja da dobija podršku miliona.

Projekat Al Sancak ima mnogo veće značenje od TV serije!

Foto Credits: DiziCentral

Al Sancak, koji je osvajanjem rejtinga počeo da ide ispred rivalskih drama, u AB grupi je samo iza serije Camdaki Kiz / Devojka u staklu. Primećuje se da će se uspešno izvođenje serije nastaviti i u drugim rejting grupama.

Serija Al Sancak / Crvena zastava, u kojoj glavne uloge igraju Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan, deluje kao uspešna produkcija u smislu otkrivanja osećanja nacionalnog jedinstva i solidarnosti u narodu zemlje, budući da je reč o produkciji koja govori o herojstvu Turaka, odnosno turskih vojnika. U jednoj od važnih uloga u priči serije gledamo iskusnog glumca Ahmeta Yenilmeza. Glumac, kojeg gledamo u liku penzionisanog vojnika Čelebija, smatra da Al Sancak ima veće značenje od TV serije. Govoreći o čežnji potlačenih naroda za turskim vojnicima, Ahmet Yenilmez smatra da je serijom Al Sancak / Crvena zastava data važna poruka celom svetu. Izjave Ahmeta o seriji su sledeće:

„Danas takođe ima prošlost. I ja sam lik iz prošlosti ove mlade generacije. Postoje neke profesije koje ne odlaze u penziju. Ima ljudi koji ne nose uniforme, ali su u svesti. Čelebi je takav lik.”.  Navodeći da ovaj posao nije vezan samo za Tursku zemlju već i za ceo svet, Yenilmez je naveo da „Gde god potlačeni čekaju ovu uniformu“, Al Sancak ima veće značenje od TV serije.

Objašnjavajući da služenje vojnog roka nije posao koji se obavlja za novac, već se radi o čovekovom srcu, glumac je oko svog novog projekta dodao: „Dobra je ekipa, rade veoma pedantno“ i rekao da su uloženi veliki napori za seriju.

NOVO - Lepo iznenadjenje u novoj epizodi serije Bir Kucuk Gun Isigi

By: TV Exposed